Shanna de Jong (1986) was in het verleden enkele jaren werkzaam als docent Nederlands op een categoraal gymnasium. Inmiddels richt zij zich steeds meer op het schrijven van zowel fictie als non-fictie. In mei 2020 verscheen haar eerste boek, het Handboek vroeggeboorte, bij Kosmos Uitgevers. Op dit moment werkt ze aan een thriller die bij A.W. Bruna Uitgevers zal verschijnen. Je kunt haar ook inhuren als freelance schrijver.

MAAR WIE BEN IK ECHT?

Al zolang als ik me kan herinneren, ben ik geobsedeerd door de magie van verhalen.

Er dansen altijd woorden door mijn hoofd. Soms even ongrijpbaar als vogels in de lucht, maar vaker laten ze zich gemakkelijker vangen.

Ik verkocht eigenhandig een gehele oplage van het Handboek vroeggeboorte aan Nutricia.

Mijn interesse is breed. Zo schrijf ik net zo lief over wetenschap als over het moederschap én nog veel meer.

Ik ben van nature een nee-zegger maar tegen toffe schrijfklussen zeg ik graag volmondig ‘ja’! Try me!

Liefs,