Freelance schrijver

Ik doe niets liever dan schrijven. Zowel op persoonlijke titel als in opdracht van derden. Wil je me inhuren? Dat kan! Geef me een onderwerp en ik schrijf de tekst die je voor ogen hebt. In het verleden schreef ik voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers al talloze artikelen, blogs, speeches, korte verhalen, brochures, hoorspelen, gedichten op maat en zelfs boeken. Wat je voorkeur ook heeft, elke tekst van mijn hand is voorzien van de juiste dosis authenticiteit, een passende tone-of-voice en een vleugje storytelling. SEO-optimalisatie voor online uitingen is vanzelfsprekend geen enkel probleem. Oh ja, ik ben ook altijd wel te porren voor ghostwritingsklussen dus neem gerust contact met me op als je een interessante uitdaging voor me hebt.


Wellicht handig om te vermelden dat ik geloof in offertes op maat. Geen tekst is immers hetzelfde. Benieuwd naar mijn prijzen? Stuur me gewoon eens vrijblijvend een mailtje.

KvK-nummer: 77965930