Freelance schrijver

Ik doe niets liever dan schrijven. Soms doe ik dat ook in opdracht. Wil je me inhuren? Lees hieronder wat er tot de mogelijkheden behoort:

Heb je een tekst nodig voor een vakblad, tijdschrift of website?

Ik schrijf bij voorkeur achtergrondartikelen, portretten, reportages en columns. Mijn interesse is breed. Zo schrijf ik graag over wetenschap, onderwijs, geschiedenis en techniek maar evengoed over luchtigere onderwerpen zoals het moederschap, reizen en nog veel meer. In het verleden heb ik bewezen dat ik complexe vraagstukken goed aankan, al weerhoudt dat me er niet van om me ook te blijven verwonderen over de wereld om me heen. Die eigenschappen vloeien samen in mijn teksten. Ik schrijf helder, soms scherp op de snede, maar ik ben tegelijkertijd een verhalenverteller pur sang.

Wil je dat ik iemand interview?

Ik houd van echtheid. Bovenal denk ik dat mensen op hun mooist zijn als ze hun kwetsbaarheid en de rauwe randjes van hun karakter durven tonen. Wanneer ik mensen interview ben ik zodoende niet alleen geïnteresseerd in hun prestaties maar ook in hun drijfveren, passies en angsten. Of ik nu in gesprek ga met een arts, een topsporter of een pas bevallen vrouw, ik ben altijd op zoek naar het verhaal achter de mens. Uiteraard zet ik een interview na afloop om in een publicabel artikel.

Heb je een andersoortige tekst nodig?

Ik sta voor veel opdrachten open en denk graag met je mee. Wil je dat ik een speech, een verhaal, een (gast)blog of wellicht iets totaal anders voor je schrijf? In de meeste gevallen is dat geen enkel probleem. Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Neem dus gerust contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden.


Wellicht handig om te vermelden dat ik geloof in offertes op maat. Geen tekst is immers hetzelfde. Schroom zeker niet om eens vrijblijvend contact met me op te nemen over mijn prijzen.

KvK-nummer: 77965930